Het is weer zover! Stichting Vamos Schipluiden heeft weer een nieuwe enthousiaste groep jongeren en begeleiders, met dit jaar voor het eerst zowel jongeren uit Midden-Delftland als uit Woerden e.o.. We zijn al druk bezig met geld inzamelen, zodat we in juli 2015 drie weken op reis kunnen naar Brazilië. Hier zullen we pater Gabriël Hofstede bij staan in zijn goede daden. Dit jaar zullen we weer een kinderopvang en een huis voor een gezin opbouwen. Maar ook zullen we de drie weken die we in Brazilië zijn de kinderen uit de buurt vermaken en ze een hele leuke tijd bezorgen.

U kunt ons steunen, en daarbij nodigen wij u ook uit om eens op deze website te kijken. Zo kunt u zien welke acties we al hebben gedaan en welke we nog moeten doen, ook kunt u in het smoelenboek zien wie we zijn. En ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.

Hou verder deze site in de gaten voor het laatste nieuws over Stichting Vamos Schipluiden.