GAAT U MEE DAUWTRAPPEN?

Dauwtrappen op Hemelvaartsdag is in de parochie Pax Christi een traditie geworden. Dit jaar zijn we te gast in Woerden.

Voor de tweede maal worden we ontvangen op

Boerderij Landleven

Gebroeders Bert en Adrie Vollering,

Oosteinde 72/74, 3466 LB Waarder.

We starten met een wandeling door de weilanden om dauw te trappen. Daarom verzamelen we om 7.15uur en vertrekken om 7.30uur voor een wandeling van ongeveer een uur. Deze wandeling is ook geschikt voor kinderen. We nodigen de gezinnen van harte uit. Na het dauwtrappen zullen we best trek hebben in een ontbijt dat voor ons klaarstaat. Tenslotte besluiten we de ochtend met een gezamenlijke eucharistieviering.

Omdat de parochiekerken deze dag gesloten zijn en het gehele pastoraal team bij het dauwtrappen aanwezig zal zijn, kunnen parochianen die niet mee gaan dauwtrappen later aansluiten, bijvoorbeeld bij het ontbijt ongeveer 8.30uur, of later om samen het feest van Hemelvaart in de eucharistie te vieren.

De eucharistieviering begint om circa 9.30UUR.

Deze dag staat ook in het teken van jubilea vieren: pater Gabriel van de stichting Vamos is in Nederland om zijn 60 jarig priesterfeest te vieren. Ook zal zijn broer pater Nico, die 50 jaar priester is, aanwezig zijn en voorgaan in de eucharistieviering. Beide zijn oom van Adrie en Bert Vollering.

Wanneer u geen vervoer heeft kunt u zich melden bij het Centrale Secretariaat, telefonisch 0348 – 203012 of per email secr@parochiepaxchristi.nl .

We hopen dat u, dat jij, (ook) dit jaar met ons mee doet met het dauwtrappen. Ivm de voorbereiding van het ontbijt vragen we dat u zich opgeeft bij het secretariaat

per email: secr@parochiepaxchristi.nl

of telefoon: 0348 – 203012.

Graag tot donderdag 30 mei 2019.