Eigenlijk hadden wij op dit moment midden in de voorbereiding moeten zitten voor onze jongerenreis van 2021. Zoals al eerder vermeld, helaas heeft de huidige situatie rondom Covid 19 ons moeten doen besluiten om een jongerenreis uit te stellen naar 2022.

Concreet bestaat deze samenwerking, zoals u heeft kunnen lezen, uit het ondersteunen van  een ‘Dia de Solidariedade’ in Garanhuns en Campina Grande. Ook de komende 6 maanden zullen we dat met uw steun blijven doen.

In november bereikte ons een nieuw verzoek  vanuit de VIVA groep. Een jong stel met een baby woont in erbarmelijk omstandigheden op een binnenplaatsje onder een zeil en achter een stuk plastic dat als muur moet dienen.  Het gezin bestaat uit Junior, de vader. Hij is 22 jaar oud. Zijn vrouw is Mileide en zij is 17 jaar oud. Hun baby is 1. Er is een stukje grond beschikbaar  waar een huisje op gebouwd kan worden. 

De VIVA groep deed het verzoek  of de Stichting Vamos dit project wil ondersteunen.  Emilia, één van de VIVA deelneemsters uit 2018, heeft een bouwplan opgesteld en een kostenraming gemaakt. Dit komt neer op € 6500,00. Met uw steun zouden wij graag groen licht geven voor de realisatie van dit bouwproject. 

Uw bijdrage kunt u storten op rekeningnummer NL 80 RABO 0115 853 863 t.n.v. Stichting Vamos Schipluiden o.v.v. bouwproject Garanhuns.  Heel graag zeggen we dankjewel voor elke bijdrage die binnenkomt.

Pater Gabriel zei altijd: “Zelf gelukkig zijn, is anderen gelukkig maken”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>