Op zondag 2 april hebben we in Schipluiden en Woerden/Oudewater. Lentestukken verkocht, daar ging een hele voorbereiding aan vooraf, waaronder het benaderen van kwekers uit de omgeving (onder andere het Westland en Hillegom) of zij bloemen en groen wilden schenken waarmee wij de stukjes konden maken. Dit was een enorm groot succes want de kwekers hebben meer dan 3000 bloemen en meer dan 100 planten geschonken. Onze dank daarvoor! Daarna zijn we de stukjes gaan maken.

Met een prachtig en kleurrijk resultaat!

En een geweldige verkoopdag!

Iedereen bedankt voor de medewerking bij deze prachtige actie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>