We gaan dan eindelijk vertrekken, we hebben er mega veel zin in. Je kunt ons volgen via het dagboek 2023, zie bovenaan de website, deze houden we iedere dag bij met een verslag van de dag. Ook kun je ons een berichtje sturen via het gastenboek, wat wij heel leuk vinden om te lezen.

Wij zijn er klaar voor! Vamos!

Voortgang van de bouw

Ook hebben we nog wat laatste foto’s van de vordering van de bouw van het gemeenschapsgebouw. Dit zullen we aantreffen in Brazilië en zullen wij keihard mee aan de slag gaan om er een prachtig eindresultaat van te maken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>