Deze site draait vooral om de VAMOS 2013 groep. Natuurlijk zijn er eerder groepen naar Brazilië geweest. Alle verhalen, acties en projecten die eerder zijn gedaan door verschillende groepen van Stichting Vamos Schipluiden zijn zeker de moeite waard om te lezen en zonde om verloren te laten gaan. Daarom is dit archief er. In het menu boven kun je naar de verschillende jaren en verschillende pagina’s per jaar doorklikken. Om het makkelijk te houden kun je hieronder ook naar de verschillende groepen doorklikken.

 

Vamos 2011

Deze Vamosgroep hebben in de zomervakantie van 2011 met 10 jongeren en 6 begeleiders in Garanhuns drie weken lang een kindertehuis opgeknapt en verschillende klussen in diverse krotten in de wijk. Alles over deze vamosgroep, reisverslagen, smoelenboek, de diverse acties enz. zijn hier te vinden.

 

Vamos 2009

In Vamos 2009 zijn er 11 jongeren en 5 begeleiders naar Garanhuns geweest. Hier kunt u alles lezen wat Vamos 2013 in de drie weken dat ze in Brazilië zijn geweest voor elkaar hebben gekregen, hoe ze dat ervaren hebben en welke acties er vooraf zijn gedaan om genoeg geld op te halen voor de projecten in Brazilië.

 

Vamos 2007

De eerste jongerengroep die ooit vanuit Stichting Vamos Schipluiden is vertrokken richting Brazilië. Deze groep bestond uit 15 jongeren en 6 begeleiders. Er is in de zomer van 2007 in Garanhuns een groentetuin gebouwd, een huisje gebouwd en een kindertehuis opgeknapt.

 

Verkenningsreis 2006

In 2006 is Pastor Huub met Joop en Toos naar Pater Gabriël in Brazilië gegaan. Hier is het idee ontstaan voor Stichting Vamos Schipluiden. Hier is het volledige reisverslag te vinden van de reis in 2006